Kosár

A kosarad üres

A legtutibb frizurák a 2021-es ünnepi szezonra

Bár a december az év egyik legszebb időszaka, tény és való, hogy a sok előkészület olykor legalább ennyi idegeskedéssel is jár: időben meglesznek az ajándékok? Ugye kész lesz a karácsonyfa? Mi legyen a menü? Na és persze: milyen legyen a ruhám és a hajam?


Akár a kényelmesebb, akár a teljes mértékben ünnepi és feltűnő irányt képviseled ilyenkor, most biztos, hogy lesz olyan alkalom - legyen az családi, barátnős vacsora, céges karácsony vagy szilveszteri buli, - amikor a legjobb formádat szeretnéd nyújtani. Hogy legalább ezt a terhet levegyük a válladról, most 8 olyan frizuraötletet hoztunk Neked, melyek egyszerűek, gyorsan elkészíthetőek, mégis tökéletesen megállják majd a helyüket minden helyzetben - készülj fel a dicséretekre!

Félig fent, félig lent

Ha megvan az outfited, akkor valószínűleg a következő nagy kérdés az, hogy a hajadat kiengedve vagy összefogva viseld majd. A jó hír az, hogy nem kell választanod: a félig fent-félig lent frizura nem feltétlenül kell, hogy kislányos legyen - ha megfelelően csinálod, igazán sikkes is lehet. Nem is lesz másra szükséged, mint egy fésűre, a hajvasalódra, egy adag hajlakkra és egy visszafogott, mégis különleges hajgumira vagy csattra.

Dobd fel gyöngyökkel

Miért olvadnál be a tömegbe, ha viselhetsz gyöngyöket is? A gyöngyök tökéletesen alkalmasak arra, hogy még a legegyszerűbb lookból is ünnepit varázsoljanak, ráadásul szuper elegánsak is - ezt Blair Waldorf is megerősítené!

Hullámos copf

A copfok leginkább a praktikusságukról híresek, de gondoltad volna, hogy minimális erőfeszítéssel máris parti-készek lehetnek? A mi tippünk az idei szezonra: hullámosítsd be enyhén a hajad, majd fogd össze közepes magasságban. Ha megvagy a lófarokkal, akkor elöl borzold össze kicsit a hajad, végül pedig egészítsd ki a megjelenésed egy nagyobb statement fülbevalóval is.


Ahhoz, hogy ez a frizura jól mutasson, fontos, hogy fényes legyen a hajad - ha gyorsan szeretnéd ezt elérni, akkor végigcsinálhatsz előtte egy teljes hajregeneráló kezelést otthon.

Bubble fonás

Mikor próbálnád ki 2021 egyik legnagyobb TikTok trendjét, ha nem karácsonykor? Ez a különleges hajviselet nemcsak izgalmas csavart csempész a klasszikus copfba, de nagyon egyszerűen el is készítheted: fogd hátra lófarokba a hajad, majd kisebb hajgumikkal fogd össze kis részenként, ha pedig nem szeretnéd, hogy ezek látsszanak, mindegyikből válassz le egy-egy tincset, amivel körbetekerheted a hajgumikat.

Halszálka korona

Imádjuk ezeket a koronára (vagy glóriára?) hajazó frizurákat, hiszen tényleg képesek szinte angyali megjelenést kölcsönözni. Ha azonban szeretnéd elkerülni, hogy olyan hatása legyen, mintha egy kalács lenne a fejed tetején, akkor indulj el a rakoncátlanabb irányba. Ennek az az egy titka van, hogy csináld meg először szigorúan, szorosan a frizurát, majd UTÁNA borzold össze egy kicsit az ujjaiddal és finoman húzz ki néhány tincset.

Nedves hatású haj

Ha már régóta szemezel a kifutókon és sztárok körében hódító nedves haj trenddel, akkor most itt az alkalom, hogy kipróbáld. Természetesen ehhez a hatáshoz nem kell tényleg bevizezned a hajad: a legjobb eredmény érdekében fújd be egy jó adag hajfény spray-jel - ezzel kapcsolatosan pedig érdemes figyelned az oldalunkat az elkövetkező időszakban...

Göndör konty

Természetesen akkor sem kell lemondanod az ünnepi frizurakészítésről, ha természetesen göndör fürtökkel rendelkezel - sőt! Egy ilyen konty frizurának már maga a hajad textúrája is megadja a különlegességet, de ha olyan kedved van, még némi kiegészítővel vagy csillámokkal is feldobhatod.

Szoros lófarok

Említettük már, hogy a lófarok mennyire változatosan kihasználható? Húzz ki elöl két tincset, vasald ki és kész is az egyszerű, de nagyszerű frizura - ha Ariana Grande ezt választotta a szezonra, akkor Te sem foghatsz vele mellé.

Fontos megjegyeznünk, hogy bár az egyik legjobb dolog a karácsonyban és a szilveszterben a készülődés és az, hogy csinosak lehetünk, a hajformázás és a szoros gumik bizony nem a legjobb barátai a hajunknak. Ha szeretnéd megőrizni a hajad egészségét, akkor két esemény között mindenképp iktass be akár egy-egy extra teljes intenzív hajregeneráló kezelést is, így már a jövő évet is szép hajjal kezdheted majd.

SZEREZD BE A LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Szerezd Be A 

legkeresettebb Termékeink