Kosár

A kosarad üres

7 hajviselet, amit a férfiak tényleg szeretnek a nőkön (és 3, amit titokban ki nem állhatnak)

Persze, a szépség belülről fakad, de azt kár lenne tagadni, hogy mindenki örül a pozitív visszajelzéseknek az ellenkező nemtől, az első benyomást pedig alighanem csak a külső befolyásolja. És hogy ebben mennyit számít a hajunk? Talán nem is gondolnád, de egy kutatás szerint a férfiak 87%-a tartja azt kiemelkedően fontosnak abból a szempontból, mennyire talál vonzónak egy nőt. Később arra is kitérünk, hogy ez pontosan miért van - de először nézzük meg, mi is az a TOP 7 hajviselet, amiknek bedobásával tuti előnyt élvezhetsz a pasiknál.

Ez nem egy szőkék VS. barnák csata lesz, és nem is jelenti azt, hogy nem vállalhatod fel a saját stílusodat - csupán elmondjuk, mi az, amitől a férfiak megvadulnak, ha hajról van szó, hogy Te is a hozzád legközelebb állóval dobhasd fel a külsődet. És mivel a haj tényleg ennyire fontos szempont az ismerkedésben (vagy akár a kedvesed szemében), mutatunk néhány olyat is, amit jobb, ha inkább elkerülsz!

A 7 nagy kedvenc

1. (Nagyon) hosszú haj

Nem véletlen, hogy napjainkban sok híresség az igazán hosszú haj mellett dönt - gondoljunk csak Ariana Grandéra. Bár ezt a frizurát talán a legnehezebb fenntartani, ha ápolásról van szó, megéri az erőfeszítést: amíg egészségesnek hat, addig a pasik garantáltan megfordulnak majd utánad, ha emellett a stílus mellett döntesz, sőt, ne lepődj meg akkor sem, ha még meg is akarják fogni. A férfiak 37%-a egyenesen azt nyilatkozta, hogy a hajhossz számukra a legfontosabb egy nő hajának értékelésekor.


(Kép: Pinterest/stylebistro.com)


2. Laza strandhullámok

Abohém, rakoncátlan strandhullámok a férfiak toplistájának élmezőnyében vannak, az ok pedig egyszerű: a loknikról a romantikára és a játékosságra asszociálnak. Ha nem tartozol azon szerencsések közé, akiknek maguktól is hullámos a hajuk, akkor hajcsavarókat, hajsütővasakat elő és már indulhatsz is a buliba (vagy épp a vízpartra).


(Kép: Pinterest/maneaddicts.com)


3. Bob - akár egy sejtelmes frufruval is

Nem csak a hosszú haj lehet szexi, sőt! Alapszabály, hogy inkább az egészséges rövid, mint az elhanyagolt hosszú fürtök, a bob frizura pedig letisztultságot és határozottságot sugall. A merészebbek egy egyenes frufruval is kiegészíthetik az igazán sejtelmes hatásért.


(Kép: Pinterest/redbookmag.com)


4. A "messy bun"

A következő egy kicsit meglepőbb lehet a fentebb említetteknél, de a pasik imádják a messy bunt, azaz a laza kontyot. Hogy miért? Mert erről a frizuráról az összebújós, sorozatozós esték jutnak az eszükbe, ráadásul azt hiszik, hogy minden erőfeszítés nélkül nézel ki ennyire jól. (Psszt... mi azért tudjuk, hogy ez egyáltalán nem ilyen egyszerű, de egy kis gyakorlással Te is megtanulhatod az épp-csak-összedobtam effektet!)


(Kép: Lulus.com)


5. Göndör fürtök

Ha vagy annyira szerencsés, hogy természetesen göndör hajkoronád van, ne próbáld meg kiegyenesíteni, inkább hangsúlyozd - már csak azért is, mert az ellenkező nemnek nagyon bejön ez a megszelídíthetetlen stílus.


(Kép: Pinterest/byrdie.com)


6. Két copfba fogva

Akár simán két copfba fogod a hajad, akár be is fonod, nyert ügyed van: az egyik esetben Britney Spearsre a Hit Me Baby One More Time-ból, a másikban pedig Lara Croftra fogod majd emlékeztetni őket, ezt pedig talán nem is kell tovább magyaráznunk.


(Kép: Pinterest/thecut.com)


7. Szögegyenes

Tudtad, hogy egy szögegyenes frizurával bizonyítottan az egyik legkönnyebb felkelteni a figyelmet? Határozott, stílusos és mindenhez illik - csak arra figyelj, hogy ha vasalod is, maradjon hidratált és fényes, a leégetett,

fakó vasalt hajat pedig inkább hagyjuk 2007-ben.


(Kép: Pinterest/TheHairStyler)


3 frizura, amit inkább felejts otthon a pasizáshoz

1. Kilátszó póthaj

Semmi baj nincs azzal, ha nem szeretnéd megvárni azt, amíg megnő a hajad (sőt, a SilkyWay termékeket még használhatod is póthajon, hiszen gyümölcssav-mentesek), arra azonban ügyelj, hogy ne járj látható, lenőtt illesztésekkel - ha csak nem az a célod, hogy elriaszd a pasikat.


(Kép: HeartRadio)


2. Pixie

Nem kell, hogy hosszú legyen a hajad a sikeres pasizáshoz, a pixie stílusról viszont a megkérdezettek nagy részének inkább az anyukája ugrik be, ezért ismerkedés szempontjából létezik nála szerencsésebb választás is.


(Kép: Pinterest)


3. Túl szoros/természetellenes göndör fürtök

Természetesen göndör hajad van? Szuper! Szögegyenes hajból próbálsz mesterségesen nagyon göndört varázsolni? Ez már kevésbé - ha nem egzotikus típus vagy, akkor inkább a laza hullámokat vesd be.


(Kép: Pinterest)


Miért ennyire fontos nekik a haj?

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy ez is - mint ahogyan hófehér fogak vagy a szélesebb csípő iránti vonzalom - az evolúcióra vezethető vissza: a hosszú, erős haj azt üzeni rólad, hogy egészséges és élettel teli vagy, ami minden szempontból előre helyez Téged a potenciális partnerek között.


Érdemes tehát ugyan észben tartani a fenti véleményeket, de összességében a legfontosabb, hogy a hajad fényes és egészséges legyen - ez biztos, hogy mindenkinek bejön (sőt, még a lányok is irigylik majd tőled). Sőt, a férfiak 80%-a azt mondta, hogy kifejezetten kiábrándító, ha egy lány haja láthatóan sérült.


Ha úgy érzed, ezen a téren lenne még mit javítani, akkor próbáld ki a SilkyWay hajregeneráló termékcsaládját, mely már egyetlen használat után is látványos eredményt hoz majd!

SZEREZD BE A LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Szerezd Be A 

legkeresettebb Termékeink