Kosár

A kosarad üres

A SÉRÜLT, szőkített haj helyrehozásában hogyan segített egy magyar márka terméke több ezer nőnek – A SilkyWay selyem fehérjés hajmaszk sikertörténete

Száraz, töredezett haj...

Számos nő, lány és édesanya mindennapjait keseríti meg ez a probléma. Az egészséges, fényesen ragyogó haj a női szépség egyik szimbóluma, ezért nem csoda, hogy a hiánya súlyos önbizalomhiányhoz vezethet. Számos termék – legyen szó hagyományos, drogériás; szalon minőségű vagy natúr változatokról – ígér változást, ám valós megoldást egyik sem nyújt a problémára. Az alapanyagok hosszas kutatása és tesztelése után női hozzátartozóink és barátaink szűk körének küldtünk ki először egy kis tégelynyi selyem fehérjés hajmaszkot, a hálás visszajelzéseken pedig még mi magunk is meglepődtünk. Éreztük, hogy valami igazán nagyot alkottunk – ekkor döntöttük el, hogy itt az ideje belevágni és elindítani a webshopunkat.


Mára a SilkyWay hajmaszk számos országban elérhető és hozta helyre nők menthetetlennek hitt haját világszerte, a mérhetetlen mennyiségű pozitív visszajelzés pedig mind-mind egy dolgot bizonyítanak: megérte a rengeteg befektetett munka és idő. Na de honnan is indultunk és hogyan jutottunk el mindezidáig?


Kik vagyunk mi?

Egy magyar, fiatalokból álló vállalkozás vagyunk, ami pedig mindannyiunkban közös, az a hajápolás iránti szenvedélyünk és elhivatottságunk. A hajmaszkunk piacra dobása előtt több, mint 28 különböző formulát teszteltünk le - sikertelenül - mire megtaláltuk azt, amire végre egyöntetűen azt mondtuk: igen, ez a tökéletes!

2020 óta működünk közösen, ezidő alatt több mint 20 ezer rendelést teljesítettünk, Facebook és Instagram oldalainkon pedig vásárlók ezreinek visszajelzése támasztja alá sikerünket.

TheSilkyWay

Amikor elindítottuk a TheSilkyWay weboldalát, még nem igazán tudtuk, mire számítsunk, merre induljunk el. Egy valami hajtott minket igazán: a hitünk a termék hatásosságában. Szerencsére akadt egy marketinges végzettséggel rendelkező régi ismerősünk, aki kezdetben csak néhány, alacsony költségvetésű Facebook hirdetéssel kezdett el segíteni a webshop népszerűsítésében. A kezdeti bizonytalanság után hamar bekövetkezett a nagy fordulat, az első megrendelők ugyanis hihetetlen változásról kezdtek el beszámolni hozzászólásokban…

Hamar bebizonyosodott, hogy a marketinges ismerősünkre állandó csapattagként is szükségünk lesz, hiszen rövid időn belül rengeteg visszajelzést kaptunk a hajmaszkról, némelyiket előtte-utána képekkel is illusztrálva. Meglepetéssel, de örömmel konstatáltuk, mennyi különböző háttértörténetű és életkorú nőnek tudtuk érdemben segíteni a termékkel: az elégedett első vásárlók között édesanyákkal, fiatalos nagymamákkal, tinikkel, hosszú, rövid, egyenes és göndörhajú lányokkal is találkoztunk, és mindannyian hasonló nagy, az életüket megváltoztató átalakulásról számoltak be.

A visszajelzések hatására a megrendelések száma egyre csak nőtt, először napi 20, majd 30-40 megrendelést kellett teljesítenünk. Itt már tudatosan figyelnünk kellett, hogyan tudunk fejlődni, és be kellett látnunk azt is, hogy hol kell változtatnunk, ha még elégedettebb vásárlókat szeretnénk. Ekkor még nem a mostani formában kapható hajmaszkot értékesítettük: egy sokkal kisebb, némileg kevesebb hatóanyagot tartalmazó „molekuláris hajkezelés” név alatt futó formában volt kapható a SilkyWay hajmaszk. Az üzenetekből és a hozzászólásokból azonban kiderült, hogy ez a mennyiség a legtöbbeknek nagyon hamar elfogyott, és volt néhány extrém sérült hajú vásárlónk, akiknek még ez sem hozta meg az átütő változást.

Az első SilkyWay hajmaszk

Így ismét gondos kísérletezésbe és munkába kezdtünk, mire megszületett amai SilkyWay Hajregeneráló Maszk, a kivételes keratin-selyem fehérje-aloe vera kombinációval, az előzőnél már nagyobb, praktikusabb méretben.


Ezzel az új formulával már mindenki annyira elégedett volt, hogy mertünk egy újabb nagyot álmodni és úgy döntöttünk: ezt a terméket nemcsak Magyarországon, de az egész világon ismerniük kell a szép hajra vágyó nőknek! Így indult útjára a TheSilkyWay Lengyelország, Olaszország, Románia, Görögország, Dánia – a határ pedig a „csillagos ég”, hiszen azóta minden országból folyamatosan kapjuk a meghatóbbnál meghatóbb történeteket és fotókat. A világ minden tájáról tartalomgyártókkal is elkezdtünk közösen dolgozni, hogy a hirdetéseinkben is a lehető leghitelesebb véleményeket mutathassuk be, igazi nők igazi problémáit és tapasztalatait elmesélve.


Az első forgatások egyike Kittivel, aki egyben az egyik legrégebbi tartalomgyártónk is

S bár mindig igyekszünk terjeszkedni, bővülni, a prioritás ugyanaz maradt: a megrendeléstől kezdve a termék hatékonyságán át egészen a garanciáig és a vásárlás utáni kapcsolattartásig fenntartani a tőlünk megszokott, maximális minőséget és baráti hozzáállást. Hozzánk bárki fordulhat kérdéseivel, kéréseivel, legyen szó akár a termékről, akár általános hajápolási kérdésekről, mindenkinek személyesen válaszolunk és igyekszünk megoldást találni.


Ezért jött létre a már több mint 2000 főt számláló Facebook csoportunk is, amellyel eltökélt célunk egy családias közösség kialakítása, ahol a vásárlók nemcsak velünk, hanem egymással is megbeszélhetik az ügyes-bajos „haj-dolgaikat.”

Miért különleges a mi hajmaszkunk?

A SilkyWay Hajregeneráló Maszk különlegessége a protein terápia, amely a keratinnak és a selyem fehérjének egy olyan kombinációja, amit korábban egyik hajápoló terméked sem tartalmazott. A keratin a haj fő építőkockája, ami számos termékben meg is található, ám azt már kevesen tudják, hogy selyem fehérje nélkül ennek csak nagyon kis százaléka képes valóban beépülni a hajba és újjáépíteni annak szerkezetét.

A selyem fehérje azonban segít, hogy ez a keratin sokkal mélyebbre jusson a hajszálak belső szerkezetébe, ezáltal szó szerint képes begyógyítani a haj sérüléseit. Amit viszont még ennél is fontosabbnak tartunk, az az alapanyagaink minősége: a legtöbb hajápoló termék marha patákból és ismeretlen állatok szerveiből származó keratint használ. Ezzel szemben a mi hajregeneráló maszkunkban csak a legjobb minőségű, birka gyapjúból származó brazil keratint, hidrolizált formában jelen lévő, molekuláris hatékonyságú selyem fehérjét és a természetes „csodanövényt,” az aloe verát alkalmazzuk – ez a kombináció az, ami képes teljesen átalakítani hajszerkezetet, már egyetlen használat után is.

Ha Te is kipróbálnád ezt a forradalmi hajregeneráló maszkot és csatlakoznál a több ezer elégedett vásárlóhoz, IDE kattintva megteheted. Minden megrendelést magyar raktárunkból szállítunk ki, így 1-2 munkanapon belül garantáltan nálad is lesz a termék.


Weboldalunk: www.thesilkyway.hu

Gyönyörű lesz a Hajad vagy Visszaadjuk a Pénzed garancia

Számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb, ezért – bár szerencsére ritkán fordult elő ilyen – ha valaki mégsem lenne elragadtatva az eredménytől, annak 30 napon belül 100%-os pénzvisszafizetést biztosítunk. Termékünk így teljesen kockázatmentesen próbálható ki. :)


További átalakulásokat és visszajelzéseket az Instagram oldalunkon olvashatsz IDE kattintva.

SZEREZD BE AZ ÚJ MIRACLE CSOMAGOT

Sale Off
Hajregeneráló Maszk
6.490 Ft

"Ezentúl minden hajmosásnál csak ezt fogom használni! Annyira puhává és fényessé tette a hajam, hogy szinte hihetetlen. Imádom!"

Miracle Hajregeneráló Csomag

Otthoni intenzív hajregeneráló kezelés még a mélyen sérült hajra is! A csomag végigkísér egészen a hajmosástól a hajvégápolásig keratin, selyemfehérje, feketekömény kivonat, inulin, aloe vera és növényi protein komplex segítségével.

(4.7-s értékelés 1351 vásárló által)

6.490 Ft

SZEREZD BE A HAJMASZKOT

6.490 Ft

"Ez a termék egy csoda! Már az első használattól puha és selymes lett a száraz hajam!"

Hajregeneráló Maszk 250ml

Mélyregeneráló kezelés, amivel végleg búcsút mondhatsz a sérült, töredezett hajnak az egyedi selyem fehérje és keratin kombináiónknak köszönhetően!


(4.8-s értékelés 463 vásárló által)

6.490 Ft

Nézd meg ezt is!

Kapcsolódó cikkek



SZEREZD BE A HAJMASZKOT

6.490 Ft

"Ez a termék egy csoda! Már az első használattól puha és selymes lett a száraz hajam!"

Hajregeneráló Maszk 250ml

Mélyregeneráló kezelés, amivel végleg búcsút mondhatsz a sérült, töredezett hajnak az egyedi selyem fehérje és keratin kombináiónknak köszönhetően!

6.490 Ft

SZEREZD BE A HAJMASZKOT

Sale Off
Hajregeneráló Maszk
6.490 Ft

"Ez a termék egy csoda! Már az első használattól puha és selymes lett a száraz hajam!"

Hajregeneráló Maszk 250ml

Mélyregeneráló kezelés, amivel végleg búcsút mondhatsz a sérült, töredezett hajnak az egyedi selyem fehérje és keratin kombináiónknak köszönhetően!

(4.7-s értékelés 1351 vásárló által)

6.490 Ft

"Imádom!! Annyira hidratált és gyönyörűvé teszi a hajam. Több drága hajmaszkot is próbáltam, de egyiküknek sem olyan jó a hatása, mint a SilkyWay-nek."

Nézd meg ezt is!

Kapcsolódó cikkek