Kosár

A kosarad üres

8 hetes kúrával a gyorsabb hajnövekedésért és a hajhullás ellen – Kifejlesztettünk egy terméket ami bizonyítottan 28 nap alatt látható eredményeket nyújt!

A hajhullás vagy a lassú hajnövekedés hátterében számos belső vagy külső ok állhat – okozhatja például a stressz, a betegségek (megjelenhet például poszt-covid tünetként is), az idő múlása vagy egyszerűen csak a genetika. Egy azonban biztos: ezek a legzavaróbb hajproblémák közé tartoznak, hiszen az erős, dús, hosszú haj sokak számára az egészség és a női vonzerő egyik fő jelképe.


A TheSilkyWay-nél éppen ezért is tartottuk fontosnak, hogy a sérült hajat helyreállító Hajregeneráló termékcsalád mellett ebben is segíthessünk visszaadni minden nő önbizalmát – így született meg a Hajnövesztő és hajhullás gátló termékcsaládunk, mely akár már 28 nap alatt segít látványos eredményeket elérni mind a hajnövesztés, mind a hajhullás megszüntetésének területén!


Kinek működik?

Mindazoknak, akik bármilyen okból kifolyólag erős hajhullást tapasztalnak vagy régóta szeretnék megnöveszteni, dúsabbá tenni alacsony volumenű hajukat, és úgy érzik, hogy már szinte semmi sem segít.


A TheSilkyWay Hajnövesztő termékcsalád ajánlott azok számára is, akik külsőleges megoldást keresnek ezekre a problémákra, mely lokális mivolta miatt nem okoz irritációt, mellékhatásokat és a fejbőrön sem hagy zsíros bevonatot, mivel parabénmentes.

Mik is ezek az összetevők?

A hajnövesztő termékcsaládunkban három fő, klinikailag bizonyított hatékonyságú összetevő, a prokapil, a tricorexin és a Pro B5 vitamin együttes hatása veszi fel a harcot a hajhullás és a lassú hajnövekedés ellen.


A prokapil  elősegíti az új szőrtüszők kialakulását és meggátolja a hajgyökerek elsorvadását. A sejtanyagcsere javításával serkenti a hajnövekedést és megerősíti a hajszálak gyökereit.


Atricorexin intenzíven táplálja, regenerálja hajhagymákat, serkenti a hajsejtek megújulását és a keratintermelést, ezáltal felgyorsítja a hajnövekedést és csökkenti a hajhullást.


A B5 vitamin a haj számára nélkülözhetetlen hatóanyag, hiszen beépül a hajszálak belsejébe, erősítve azokat. Mindemellett felgyorsítja a hajhagymák regenerációját és javítja a szerkezetüket, ezáltal csökkenti a hajveszteséget és a korai ősz hajszálak megjelenését, továbbá elősegíti a haj természetes növekedését.


A termék emellett biotin multivitaminok és 7 gyógynövény koncentrált kivonatát tartalmazza, mely a samponnal összhangban biztosít ápoló hatást egészen a kúra végéig.


Mi mindenre használhatod?

Biztosan benned is felmerül a kérdés, hogyan is tudhat már ilyen rövid idő – akár 28 nap alatt – hatásos lenni a termék egy ilyen súlyosnak tűnő probléma esetén. A hajnövesztő termékcsalád lényege abban rejlik, hogy magát a hajnövekedési ciklust gyorsítja fel. Ne lepődj meg, ha gyorsan sok új babahajat látsz majd, hiszen intenzíven növeli a keratintermelődést a hajban, így támogatja az új hajszálak növekedését, mindemellett szilárdabbá és erősebbé teszi a hajszálakat.


A tesztelést természetesen nem bíztuk a véletlenre: hajsűrűségmérő-készülék tesztek alapján a 8 hetes kúra végére a hajhullás 86%-kal csökken, a haj pedig 91%-kal erősebb lesz.

Hogyan használd?

A teljes kúra ideje 54 nap, de szezonálisan ajánlott megismételni a kezelést. A kúra alapját az ampulla adja, de a maximális hatás érdekében a Hajnövesztő samponnal kiegészítve érdemes használnod.


A termékek használata rendkívül egyszerű és gyors: miután hajat mostál a Hajnövesztő samponnal, gyengéden masszírozz a száraz vagy törölközőszáraz hajadba a szérumból, nagyjából két percen át (egy héten harmadolj el egy ampullányit). Nagyon könnyű dolgod lesz, mert az ampullák applikátorral vannak ellátva.


Pro-tipp:miközben alkalmazod a szérumot, az ujjbegyeiddel, körkörös mozdulatokkal masszírozd a fejbőrödet, ez ugyanis fokozza a vérkeringést és segít még jobban életre kelteni az alvó hajhagymákat. Ügyelj arra, hogy a terméket nem kell kiöblíteni!