Kosár

A kosarad üres

Útmutató a hajmosás eltolásához

Írta: Horváth Ildikó - 2024.06.12.

Nincs időd hajat mosni? Akkor ez a pár tipp "életet ment"!

Tudtad? A "hajtréningezés" elmélete, miszerint meg tudod tanítani a hajadat arra, hogy egy idő után kevésbé zsírosodjon, lényegében hamis, azaz a hajat igenis rendszeresen meg kell tisztítani a szennyeződésektől.

Ez idáig rendben is van, na de mi a helyzet akkor, ha még sincs időd a műveletre, mégis szeretnél jó formában mutatkozni?

Most olyan tippeket hoztunk, melyek segítenek, hogy néhány nappal eltolhasd a hajmosást! (SPOILER: Nem a szárazsampon a kulcs)

1. Moss rendszeresen (nem csak hajat)

Nem is gondolnád, a hajad zsírosodásában mekkora szerepet játszhat, ha nem mosod rendszeresen az ágyneműdet és a párnahuzataidat. Ezeken ugyanis megmaradnak mind a fejbőröd természetes olajai, mind a hajadra használt termékek, így nem is csoda, hogy pikk-pakk visszazsírosítják az egyébként tiszta hajad.

+ TIPP: használj selyem, vagy szatén párnahuzatot, ami amellett, hogy a bőrödnek is jót tesz, kevésbé szívja magába az olajokat!

2. Kétszer samponozz!

Lehet, hogy a hajad zsírosodának oka az, hogy nem mostál megfelelően hajat? A hajad akkor fog megtisztulni rendesen, ha kétszer mosod meg, lehetőleg egy kíméletes, szulfátmentes samponnal, ami a hatékony tisztítás ellenére sem szárítja ki a fejbőrödet.

3. Tisztítsd a hajkeféid!

Ahogy a párnahuzatról, úgy a hajkefédről is nagyon gyorsan visszajuthatnak a szennyeződések a hajadra. Ügyelj arra, hogy rendszeresen mosd el a fésűidet, amit megtehetsz például sampon és egy régi fogkefe segítségével is.

4. Viseld összefogva!

Ha szeretnéd néhány nappal eltolni a hajmosást, akkor ne kiengedve hordd a hajad. Ekkor ugyanis jobban hozzáér az arcodhoz vagy fogdosni fogod, amitől szinte biztosan hamarabb zsírosodik. Hogy kíméld is, válassz egy laza fonatot vagy copfot.

5. Ápold - de nem mindegy, mivel!

Bár állíthatnánk, hogy ne használj hajban maradó termékeket, hogy ne zsírosodjon a hajad, ez igencsak kontraproduktív lenne, hiszen a legtöbb haj igényli az olajok használatát. A nehéz, hajat elnehezítő olajok helyett azonban igyekezz könnyebb olajakat tartalmazó termékeket használni két hajmosás között a hajvégeidre, mint például az édesmandula-olaj alapú 20 az 1-ben Hajregeneráló.

Hajmosáskor pedig szintén fontos, hogy olyan hajmaszkot használj, amely nem nehezíti el a hajad a benne található szilikonoknak köszönhetően. Válassz inkább könnyebb állagú, selyem fehérjés hajmaszkot, mint a Hajregeneráló Maszk, amely valódi táplálást ad a hajadnak ahelyett, hogy csak kívülről vonná be egy ápolónak tűnő réteggel, ami aztán csak zsírosítja 1-2 nap után.

A TheSilkyWay Hajregeneráló Maszk selyem fehérjével, brazil keratinnal és aloe verával már egyetlen használattal átalakítja a sérült, szőkített hajadat, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosítaná azt.

Szerezd be Hajregeneráló Maszkunkat az aloe vera, a selyem fehérje és a brazil keratin erejével!

FIGYELMEZTETÉS: A Hajregeneráló Maszkunk hatékonysága miatt nagyon népszerűvé vált és gyorsan elfogyott. Az elmúlt időben többször is készlethiány volt belőle.


Erősen javasoljuk, hogy rendelj többet, ha lehetséges, hogy mindig legyen elég termék a rendelkezésedre, és ne maradj le a haj regenerációjának jótékony hatásairól.

✔️ 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Valódi értékelések vásárlóinktól:

Patrícia
  • Ellenőrzött vásárló

Ez a termék csodát tett a hajammal. A fodrászom megkérdezte, hogy mit használtam, mert a hajam állaga sokkal jobb lett. Száraz, természetesen göndör hajam van, amit folyamatosan festek és hőt használok, úgy hogy nem egyszerű. Mióta elkezdtem használni soha nem volt még ilyen szép a hajam 😍 Hamarosan beszerzem a teljes csomagot is!

Zs. Boglárka
  • Ellenőrzött vásárló

Csodálatos illata van, hidratáltnak és puhának érzem a hajamat és nem nehezíti el. Határozottan ajánlom!👍

Ágnes
  • Ellenőrzött vásárló

Eléggé sérült hajam van, ezért szükségem volt egy jó pakolásra. Nagyon jó illata van. Az első alkalommal, amikor használtam, nem voltam túlságosan lenyűgözve, mert a hajam nem volt annyira " vajpuha" mint más maszkoktól. De úgy tűnt, hogy a hajam vastagabb és erősebb. Nem akartam lemondani róla, ezért tettem még egy próbát. A második alkalommal, amikor használtam, a hajam valóban vajpuhának is tűnt.:P

H. Fruzsina
  • Ellenőrzött vásárló

Őszintén szólva, oda vagyok érte, nagy plusz az árért! Próbáltam már Kerestaset is, és imádom azt a cuccot, de istenem, olyan drága.. Ez nem csak hatásos de még a pénztárcám is kibírja. Tegnap este használtam, és a hajvégeim szuper szárazak voltak (extrán vasaltam az elmúlt héten), de miután használtam tegnap este azóta rugalmasak és puhák a hajvégeim és jelenleg függő vagyok, hogy a kezemet folyamat végigfuttassam a hajamon annyira jó

J. Katalin
  • Ellenőrzött vásárló

Szombaton kaptam, és ma már használtam is. Egy alkalommal észrevehető különbséget tett. A hajam puhább és hosszú idő óta először fényes. Szeretek új dolgokat kipróbálni, de eddig nehezen találtam olyat, ami tényleg jól működött. A hajam nem a hő vagy a sok kezelés miatt sérült mint a legtöbb nőnek, hanem a pajzsmirigy, a kor és a vegán étrendre való áttérés okozta a problémáimat. Nagyon sok csúcskategóriás terméket vásároltam, hogy leküzdjem.. Ez tűnik a győztesnek. Legközelebb a sampont is ki fogom próbálni!

N. Edina
  • Ellenőrzött vásárló

Imádom ezeket a termékeket. 😍 Először a 8 éves lányom haján próbáltam ki és nagyon meglepődtem, hogy milyen könnyen kifésülhető lett a haja és puha. Kipróbáltam én is és 2 nappal később is puha maradt a hajam és nem zsírosodik (alapvetően 2-3 nap múlva már zsírosodik).

Javasoljuk:

4.8-as értékelés 3000+ vásárlótól

  • Láthatóan selymes, puha és egészségesebb haj már az ELSŐ használat után

  • Hosszútávú védelmet biztosít a haj számára

  • Táplálja és megújítja a gyenge, sérült hajat

✔️ 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hurry up! Sale ends once the timer hits zero

00Days
00Hrs
00Mins
00Secs