Kosár

A kosarad üres

Száraz hajra vess be profi hajápolási terméket!

Száraz hajra pakolás házilag: profi összetevőkkel jobban jársz.

A hibátlan hajzuhatag mindannyiunk álma, de otthon nem mindig egyszerű megvalósítani a kívánt frizurát, főleg, ha száraz, törékeny a hajad. Szerencsére vannak módszerek a szálkás haj táplálására és hidratálására, hogy olyan hatást érj el, mintha most jöttél volna ki a fodrászszalonból. Segítségül összeállítottuk Nektek egy útmutatót száraz hajra, hogy bemutassuk, mi mindent érdemes bevetni hajszálkásodás ellen a dús, ápolt fürtökért.

Száraz hajra sampon, ami hidratál.

A száraz, töredezett haj kezelése

A száraz hajvég és a sprőd haj gyakran előforduló kellemetlen jelenség, amely visszavezethető például a túl gyakori hajmosásra, a kemény vízre, a hajfestésre, dauerolásra, a környezeti ártalmakra, de a problémát egyszerűen genetikai hajlam is okozhatja.


A száraz haj ápolása során fontos szempont az alapos hidratálás és a megfelelő táplálás.

  • Első lépésként érdemes kerülni a forró víz használatát hajmosás során, mivel ez tovább száríthatja a hajat.
  • A hajvágást sem szabad ilyenkor túlságosan elodázni, hogy megszabadulj a töredezett végektől az egészséges hajnövekedés elősegítése érdekében.
  • Az egészséges étrend és a megfelelő folyadékfogyasztás is hozzájárulhat a haj kondíciójának javításához, hiszen a hidratált szervezet jobban tud gondoskodni a haj egészségéről is.
  • Fektess be egy selyem vagy szatén párnahuzatba, így kisebb súrlódásnak teszed ki a fürtjeidet az éjszakai forgolódás közben.
  • Ne feküdj le nedves hajjal, mivel tincseid ilyenkor a legérzékenyebbek.

Hővédő száraz hajra.

Száraz hajra mi a legjobb: a sprőd haj kezelése hővédővel

A túlzott hő károsítja az extrém száraz hajat, ezért ha mégis hajformázó készülékekhez nyúlsz, először mindenképpen használj minőségi hővédőt. Ezek a termékek gátként hatnak a hajad és a forró hőmérséklet között, és segítenek megvédeni a fürtjeidet a közvetlen napfénytől is. Válassz olyan hővédőt, amely nemcsak a hőkárosodástól védi a hajat, hanem a hajszálak táplálására is szolgál, mint például a TheSilkyWay Hővédő Spray.

Szulfátmentes sampon száraz hajra.

Sampon száraz hajra: legyen szulfátmentes

A hajápolás alfája és omegája a száraz haj hidratálása, ami első lépésben egy szulfátmentes sampon segítségével történjen. Ezek a készítmények nem tesznek kárt a fejbőr természetes védőrétegében, így az egyes hajszálakat is megóvják a kiszáradástól. A TheSilkyWay Hajregeneráló Sampon a brazil keratinnak és a selyemfehérjének köszönhetően erősíti a haj szerkezetét, az aloe vera pedig megnyugtatja a fejbőrt, és megszünteti a fejbőr szárazságát és irritációját.

kondicionáló hatása

A hajbalzsam száraz hajra igazi gyógyírt jelent

A száraz haj ápolása során a sampont kövesse mindig egy minőségi kondicionáló. Válassz egy gazdag, krémes, mégis könnyű formulát, hogy pótold az elvesztett nedvességet, és megakadályozd a további roncsolódást. A TheSilkyWay Hajregeneráló Kondícionáló minden hajtípusnál beválik, használata után a hajad puha tapintású és fényes lesz anélkül, hogy elnehezítené a fürtjeidet. A legjobb eredmény eléréséhez vidd fel a kondicionálót a haj középső részére és a hajvégekre, majd finoman simítsd ki a gubancokat. Hagyd hatni a terméket egy pár percig, amíg a hatóanyagok felszívódnak, majd alaposan öblítsd ki.

Argán olaj a száraz hajra

Hajolaj száraz hajra: az argán olaj csodákra képes

Mi az egyik legjobb hajápoló száraz hajra? A TheSilkyWay Argán Olaj remekül teljesít, ha selymesen ragyogó tincseket szeretnél. Az argán olaj gazdag tápanyagokban, például E-vitaminban és antioxidánsokban, ezért gyakran használják bőr- és hajápoló termékekben. Ráadásul gyulladáscsökkentő, így nyugtató hatású lehet azok számára, akiknek érzékeny a fejbőrük.

hajregeneráló maszk

Házi hajpakolás száraz hajra: használj inkább hajmaszkot!

Sokan kísérleteznek mindenféle otthoni kutyulmánnyal, ám ha a hajad egészségéről van szó, vágj bele inkább egy profi hajkúrába! Már heti egyszeri hajmaszkos kényeztetéssel látványos változást érhetsz el fürjtjeid állapotában. A hajápoló maszkok célja a hajbalzsamhoz hasonlóan a hidratálás és a nedvesség fokozása, de mivel ezek hosszabb ideig maradnak a hajon, a hatóanyagoknak több idejük van behatolni a hajszálakba, így intenzívebb eredményeket érnek el. A száraz hajnak remek szolgálatot tesz az ultrahidratáló összetevőkkel és gazdag, krémes formulával rendelkező TheSilkyWay Hajregeneráló Maszk, amely táplálja és megújítja a sérült hajat.

Minőségi hajápolók a TheSilkyWay-től

Száraz hajra sampon, balzsam, olaj és hajpakolás is? Igen, mindegyiket érdemes kipróbálni, ha a legjobb megoldást keresed a szálló, fénytelen, töredezett hajszálak ellen. Ha extrém mértékben sérült a hajad, figyelmedbe ajánljuk a legjobb hajregeneráló termékeinket tartalmazó Hajregeneráló Csomag Extrát, amely komplex kezelést biztosít a töredezett, sprőd hajnak, és újjávarázsolja a haj természetes szerkezetét akár már 2-3 használat után is.


Szerezd be a legkomplexebb Hajregeneráló Csomagunkat, amely az extrém mértékben sérült hajon is segít!

Most a nagyobb csomagokat kedvezményes áron is beszerezheted, tedd meg az első lépést a szebb haj felé még ma!

FIGYELMEZTETÉS: A Hajregeneráló Csomag Extra hatékonysága miatt nagyon népszerűvé vált és gyorsan elfogyott. Az elmúlt időben többször is készlethiány volt belőle.


Erősen javasoljuk, hogy rendelj többet, ha lehetséges, hogy mindig legyen elég termék a rendelkezésedre, és ne maradj le a haj regenerációjának jótékony hatásairól.

✔️ 30 napos pénzvisszafizetési garancia