Kosár

A kosarad üres

Tippek és teendők hajhullás ellen nőknek

Mi lehet a segítség durva hajhullás ellen nőknek?

A haj szokásos növekedési ciklusának részeként mindennap kihullik néhány hajszál, ám normális esetben az elvesztett haj visszanő. Betegségek, hormonális változások, a stressz, az öregedés és az öröklött állapotok azonban megzavarhatják a hajszálak természetes újratermelődését. Mit tehetsz hajhullás ellen, és milyen termékeket érdemes bevetni, hogy visszanyerd hajkoronád egészségét?

Hajhullás normális mennyisége, okai, kezelése.

Az erős hajhullás okai és kezelése

A hajhullásnak számos lehetséges oka ismert, melyek közül a következők a leggyakoribbak:

  • örökletes hajhullás genetikai okok miatt;
  • gombás fertőzések a fejbőrön;
  • károsodást okozó hajkezelések (például dauerolás, szőkítés);
  • hormonális változások (például terhesség, szülés vagy menopauza);
  • orvosi kezelés (például kemoterápia, illetve bizonyos gyógyszerek szedése);
  • táplálkozási hiányosságok (például nem megfelelő vas- és fehérjebevitel);
  • stresszes életesemények, helyzetek (például műtét vagy egy szeretett személy elvesztése); valamint
  • pajzsmirigybetegség.

Férfi hajhullás okai

Hajhullás ellen férfiaknak

A férfiaknál a leggyakoribb típus a genetikai eredetű hajhullás, melyet androgén alopeciának vagy férfi típusú kopaszodásnak is neveznek. Ez a típusú hajhullás a hajhagymák androgén hormonokkal szemben mutatott érzékenységére vezethető vissza. Az állapotot sokszor fejbőrre kenhető, vény nélkül kapható krémekkel kezelik, de szóba jöhetnek gyógyszerkészítmények is orvosi felügyelet mellett.

Vörösfény terápia a hajhullás ellen.

Hirtelen fellépő erős hajhullás kezelése

Ha a hajhullás gyógyszeres kezelés, hormonális egyensúlyhiány vagy pajzsmirigybetegség következménye, a hajhullás megállításához többnyire az alapprobléma orvoslására van szükség. A vörösfény-terápia például segíthet a genetikai hajhullásban és a kemoterápia okozta hajhullásban szenvedők esetében.

Sampon hajhullás ellen nőknek: igazolt hatóanyagokkal segíti hajhagymáid megújulását.

Hajhullás ellen nőknek: ezekben az esetekben fordulj orvoshoz

Erős hajhullás a nőknél számos ok miatt jelentkezhet, bizonyos esetekben pedig fontos lehet szakorvosi segítséget kérni. Ha az alábbi tüneteket észleled, érdemes mielőbb orvoshoz fordulni:

  • Ha hirtelen jelentős hajhullást tapasztalsz, amely folyamatosan fennáll, érdemes orvoshoz fordulni, mivel ez a jelenség valamilyen egészségügyi problémának vagy hormonális egyensúlyhiánynak a jele is lehet.
  • Ha a hajhullás más tünetekkel párosul, például fáradtsággal, súlycsökkenéssel vagy a menstruációs ciklus rendellenességeivel, az utalhat például pajzsmirigyproblémákra vagy hormonális zavarokra.
  • Ha a korábbi hajhullás elleni kezelések nem hoztak eredményt, vagy a probléma súlyosabbá vált, orvoshoz kell fordulni további vizsgálatok és diagnózis érdekében.
  • Ha a hajhullás csak egy bizonyos területen jelentkezik foltokban vagy a fejbőr egy bizonyos részén, az autoimmun betegség vagy más specifikus probléma jele lehet, amely orvosi vizsgálatot igényel.

Női hajhullás elleni szerek a TheSilkyWay-től.

Női hajhullás elleni szerek: profi termékek a TheSilkyWay-től

A hajhullás ellen házilag, otthon fellelhető szerekkel is lehet kísérletezni. Sokan esküsznek például az aloe verára, míg mások a szódabikarbóna erejével lépnek fel a hajveszteség ellen. Ha viszont profikat kérdezel meg, hogy hajhullás ellen mi a legjobb fegyver, akkor azt fogják válaszolni, hogy egészséges táplálkozás, stresszkezelés, mozgás és a hajhullás elleni minőségi hajápoló készítmények teljes arzenálja.

Hajhullás elleni vitamin.

Hajhullás elleni vitamin

Erős hajhullás ellen vitaminok segítségével is fel lehet lépni, főleg, ha étrended nem tartalmazza kiegyensúlyozott mennyiségben a hajad és szervezeted számára szükséges tápanyagokat. A TheSilkyWay Hajregeneráló Vitamin a D-vitaminon és a biotinon túl még számos nélkülözhetetlen ásványi anyagot és vitamint tartalmaz a fejbőr és a haj egészséges állapotának fenntartásáért. Emellett kollagént is tettünk bele, amely nemcsak a bőröd, de a hajad számára is létfontosságú.

Hajhullás elleni sampon.

Hajhullás elleni sampon

A TheSilkyWay Hajhullás Csökkentő Sampon innovatív, hatóanyagokban gazdag formulája megakadályozza a hajhullást és fokozza a haj növekedését. Parabénmentes, nem hagy nehéz, olajos bevonatot a fejbőrön, így nem is allergizál és a hajat sem szárítja ki.

Hajhullás elleni szérum

A tudományosan bizonyított hatékonyságú, innovatív összetevők, a prokapil és a tricorexin életre keltik az alvó hajhagymákat, aktiválják a hajgyökerek tevékenységét és felgyorsítják a hajnövekedési ciklust. A TheSilkyWay Hajhullás Csökkentő Szérum ampullák formájában tartalmazza azt a hatóanyag-koncentrációt, ami jelentősen felgyorsítja a hajnövekedési ciklust.


Válaszd a 8 hetes hajhullást csökkentő kúránkat, amelynek végére a hajhullás 86%-kal csökken, a hajad pedig 91%-kal erősebb lesz. A fejbőr masszírozását se hanyagold el, a Hajnövekedést Stimuláló Fejbőr Masszírozó ugyanis serkenti a fejbőrt vérkeringését, így ösztönzi a hajad növekedését, és csökkenti a hajhullást is.

Szerezd be 8 Hetes Hajhullás Csökkentő Kúránkat, amely már 28 nap alatt segít a hajhullás megfékezésében!

Most a nagyobb csomagokat kedvezményes áron is beszerezheted, tedd meg az első lépést a szebb haj felé még ma!

FIGYELMEZTETÉS: A Hajhullás csökkentő kúránk hatékonysága miatt nagyon népszerűvé vált és gyorsan elfogyott. Az elmúlt időben többször is készlethiány volt belőle.


Erősen javasoljuk, hogy rendelj többet, ha lehetséges, hogy mindig legyen elég termék a rendelkezésedre, és ne maradj le a hajhullás elleni leggyorsabb megoldásról.

✔️ 30 napos pénzvisszafizetési garancia