Kosár

A kosarad üres

A csillagjegyed elárulja, milyen frizurát próbálj ki 2022-ben!

Bizony, már megint eltelt egy év - próbálj erre azonban befejezés helyett sokkal inkább valami új kezdeteként tekinteni. Ha már egy ideje fontolgatod, hogy valamivel feldobnád a külsődet, akkor erre a hajad az egyik legkézenfekvőbb megoldás, az új év kezdete pedig tökéletes alkalom egy kis változásra. Hogy merre is indulj el? A horoszkópod megmutatja!


Bár valószínűleg Te is elolvasod a horoszkópodat, amikor kíváncsi vagy, hogyan alakulnak a munkahelyi dolgaid vagy a kapcsolataid, azt talán nem tudtad, hogy az, hogy mikor születtél, a külsődet és a stílusodat is meghatározza. Nézzük is, mit is jelent ez frizura szempontjából.

+ Pro-tipp: ha igazán pontos leírást szeretnél, csekkold le az aszcendensedet is egy asztrológiai oldalon, mert a kinézetedre ez van a legnagyobb hatással!

♈︎ Kos: Wolf cut

A Kos az egyik legmagabiztosabb, legtüzesebb tűz jegy, így ha valaki, akkor ő biztosan tudja majd viselni ezt az ismét divatba jött lázadó, extra-népszerű hajvágást.

♉︎ Bika: Szexi midi

Bár van alapja a sztereotípiának, miszerint a Bikák igencsak kényelmes típusok, Vénusz uralta jegyként még ennél is nagyobbra értékelik a szépséget és a luxust. Az örök klasszikus midi hajvágás tökéletes ötvözete ezeknek, ha pedig rendszeresen ápolod, a kifogástalan állapot még előkelőbbé teszi majd.

♊︎ Ikrek: A francia lány bob

Ha a mindenre kíváncsi, gyors észjárású és játékos Ikrek közé tartozol, akkor szívesebben kísérletezel a hajaddal, mint más csillagjegyek, hiszen ezzel fejezed ki az aktuális stílusodat, érzelmeidet.


Próbáld ki jövőre a “french bob-ot”, mely a maga tépett frufrujával együtt éppen olyan izgalmas, mint Te!

 ♋︎ Rák: Játékos frufru

Rákként biztosan sokszor érzed úgy, hogy (túl) érzékeny vagy, a kedved pedig szó szerint az uralkodó bolygóddal, a Holddal együtt változik. Egy visszafogott, romantikus csavarral feldobott frufru tökéletesen illik az érzelmes és empatikus személyiségedhez, anélkül, hogy túlzottan hivalkodó lenne.

♌︎ Oroszlán: Megszelídíthetetlen hajkorona

Oroszlánként biztosak vagyunk benne, hogy egyébként is a tömör, tekintélyes hajkoronád a védjegyed - vigyázz rá és hangsúlyozd ki egy kis extra dúsítással, ahogyan JLo is teszi!

♍︎ Szűz: Állig érő bob

A szorgalmas, mindig rendezett és kreatív Szüzeknek egy olyan minden tekintetben megfontolt frizura áll a legjobban, mint amilyenek ők maguk is.


Az precíz, állig érő bob gyönyörű és egyben összeszedett is, így a lelki békédnek is jót fog tenni.

♎︎ Mérleg: Hosszú és dús loknik

A Mérleg talán mindenkinél jobban tudja értékelni a klasszikus értelemben vett szépet, ezt pedig mi más fejezhetné ki jobban, mint a nőies, hosszú, egészségtől ragyogó haj?


Bár biztosak vagyunk benne, hogy egyébként sem teszed, soha ne hanyagold el a tincseidet, hogy mindig a legszebb ékszeredként viselhesd őket.

♏︎ Skorpió: Hosszú egyenes

A Skorpió az egyik legrejtélyesebb csillagjegy, így remekül passzol hozzá a lebilincselő, határozott egyenes haj. Mindig ügyelj azonban arra, hogy ha ezt vasalással éred is el, ápold megfelelően a hajad, hogy a hatás egészséges maradjon!

♐︎ Nyilas: Bevállalós rövid

Nyilasként nem riadsz meg semmitől - legyen szó izgalmas kalandokról vagy épp egy drasztikus hajvágásról - és szinte mindennél fontosabb számodra a szabadság, ezeknek pedig tökéletes kombinációja egy rockos rövid frizura. Gondolj csak Miley Cyrusra!

♑︎ Bak: A "lob" frizura

Föld jegyűként nem csoda, hogy a kényelem és a praktikusság előkelő helyen szerepelnek a fontossági listádon. A “lob”, azaz a long bob frizura elég rövid ahhoz, hogy rendezett hatást keltsen kiengedve, ugyanakkor még kellően hosszú ahhoz, hogy össze is tudd fogni, ha szeretnéd. Azt említettük, hogy még szuper stílusos is?

♒︎ Vízöntő: Asszimmetrikus fazon

Egy Vízöntő rémálma? Beolvadni a tömegbe. Szeretsz különbözni és jól is állnak Neked a szokatlan megoldások - a 2022-es év biztosan a Tiéd lesz egy ilyen előremutató aszimmetrikus frizurával!

♓︎ Halak: Réteges hajvágás

A Halak kedves, álmodozó, művész természetéhez csakis egy finom hajvágás passzolhat. A ‘90-es évek dús, beszárított frizurái most újra szuper divatosak, a rétegek pedig megadják neki a számodra elengedhetetlen romantikát.

Te bevállalnád a Neked szólót?


Bármilyen hajat is választasz a következő évre, a töredezett hajvégek egyikhez sem passzolnak! Ha megfogadtad, hogy nem csak a frizurádon, de a hajad állapotán is változtatsz, akkor kezdd egy SilkyWay Hajregeneráló Csomaggal, ami segít, hogy már az év elejére egészségesebbek legyenek a tincseid!

SZEREZD BE A LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Szerezd Be A 

legkeresettebb Termékeink