Tangle Tamer Max Hair Brush - TheSilkyWay Hungary

Fésüld ki a Hajgubancot 
Egyszerűen és Fájdalom Mentesen!

KÓC mentes haj, egyszerűen

A Tangler Tamer Max-al olyan könnyedséggel fogod tudni kifésülni hajadat, hogy fel sem fog tűnni, hogy az előtte gubancos volt.

Gyerek barát kialakítás, minden hajra tökéletes

Legyen hullámos vagy egyenes a Tangler Tamer Max kiállja a próbát. Gyerekbarát kialakításának köszönhetően anyukáknak és lányuknak is tökéletes.

masszírozza és megnyugtatja a fejbőrt

A sörték és a hajlított fejnek köszönhetően fésülés közben relaxál és megnyugtatja a fejbőrt, elősegíti a véráramlást, ezúttal a hajnövekedést.

     (191 Vásárlói értékelés)

Hogyan működik a TANGLER TAMER?


A Tangle Tamer Max fésűnk hajlított, sörtéi és nylon csapjainak kombinációja egyszerű könnyedséggel választják szét a leggubancosabb hajat is, anélkül, hogy húznák a hajat

Ha nem magadanak, hanem kis lányodnak nézed, biztos, hogy oda lesz érte, hiszen, többet nem kell fájdalmasan megküzdeni a gubancokkal. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Működik vizes, nedves hajon is?

Igen, ugyanannyira működik vizes hajon mint szárazon.

Működik hullámos hajon?

Igen! Legyen hullámos vagy egyenes - garantáljuk, hogy fájdalom mentesen egyszerűbb véget vet a gubancolódott kócos hajnak!

Mitől másabb ez a fésű mint bármelyik más?

Gyakran látni bizonyos típusú hajhoz tartozó hajkeféket, a mi fésűnk bármilyen típusú hajra használható. A nylon csapok és a sörték kombinációját használjuk a haj szétválasztásához anélkül, hogy húznánk azt, a legtöbb más kefének csak nylon csap vagy sörtéje van, és keményebbek (ezért fájdalmasabbak), mint a miénk.

Mennyi ideig tart a szállítás?

A rendelésed 1-2 munkanap alatt kézbesítjük GLS partnerünkkel.

Gyerekek is használhatják a fésűt?

Természetesen! Tisztában vagyunk vele, hogy sokan anyukakánt fájdalommal nézik végig, ahogy a hagyományos fésűk húzzák a kis lányuk haját, ezzel a termékkel ez a probléma teljesen megszűnik. :)

Próbáld ki 30 napig!

Elégedettségi garancia

100% -ban hiszünk termékünkben, így ingyenes 30 napos próbaverziót kínálunk neked. Ha nem tetszik a termékünk, visszaadjuk a pénzt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@silkyway.hu címen.

Válaszd ki a csomagod és
 
fésülj fájdalom mentesen!

Vásárlói Értékelések Ebben a Hónapban: