Advertorial 1 - keratin + selyem angle - Ákos - TheSilkyWay Hungary

Írta Sári Krisztina - Igazolt hajszakértő

Közzétéve 2024.01.03.

Hogyan másztam ki a hajápolási csapdából amibe a sérült hajú nők 96%-a beleesik és lett újra selymesen puha a hajam a TheSilkyWay egyedülálló hatóanyag kombinációjával.

“Ott álltam a tükör előtt amikor a párom gyengéden átölelt hátulról és fülembe súgta: gyönyörű a hajad.

Végre visszakaptam a régi, puha, selymes, életteli koronám. Az egykori magabiztosságom és önbecsülésem … mintha mindenki elismeréssel és vágyakozva nézné a hajamat…"

Kevés dolog van ami nekünk nőknek jobban el tudná venni önbizalmunkat mint az egykori puha, életteli, dús hajunk elroncsolódása.

A régi selymesen fénylő tincsek egy elkeserítő, elvékonyodott, töredezett és száraz szőrcsomóvá válása.

Ahogyan sokunkkal, ez történt velem is 2 évvel ezelőtt. 

A sok szőkítés miatt olyannyira sérült a hajam, hogy rosszabb napokon munkába se mertem menni annyira borzasztóan nézett ki. Földbe tiporta az önbizalmam.

Eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, valamit kezdenem kellett a hajammal ha nem akartam az ollót választani.

Lehet túlzásnak hangzik, de szinte mindent amit lehetett kipróbáltam a sérült, száraz, szőkített hajamra. 

Próbálkoztam különböző balzsamokkal, olajokkal, pakolásokkal … olcsóbbal, drágábbal, márkással, drogériással, de bármit próbáltam csalódás lett a vége. 

Próbáltam vitaminpótlással, étrendváltoztatással és több víz ivásával is helyrehozni a hajam, de hiába. Úgy éreztem már mindent kipróbáltam, de semmi sem használt a hajamra.

Féltem, hogy már csak az olló segíthet. Rettegtem tőle. 

Mindig is hosszú szőke hajat szerettem volna és nem akartam a 30-as éveim közepére már rövidre vágni mert annyira sérültté vált. 

A haj egy nőnek a koronája és minden centiméterhez ragaszkodtam.

Beleestem abba a csapdába melybe oly sokan mások is. Halmoztam a polcokon a hatástalan termékeket.

Tanácstalan voltam, nem találtam a megoldást. Visszagondolva pedig milyen egyszerűnek tűnik…

Aztán egy este egyik barátnőm elküldött egy Facebook videót, ahol egy olyan hajkezelési módszerről beszéltek, ami egészen addig teljesen elkerülte a figyelmemet: a keratinos kezelésről. Lehet hallottál már róla. 

Akkor, aznap este, az az egy videó örökre megváltoztatta a hajam sorsát … ugyanis felnyitotta a szemem a keratinra.

Az egészséges haj kulcsa.

A keratin egy fehérje ami a hajunk 95%-át teszi ki, ezért egyértelmű, hogy kulcsfontosságú szerepet játszik hajunk egészségében és kinézetében. 

Manapság már egyre elterjedtebb és sokan tudják, hogy létezik ez a fehérje és hogy csinál valamit a hajjal ... talán szebbé teszi. 

Viszont csak kevesen tudják, hogy valójában mennyire nagyon is fontos és nélkülözhetetlen a keratin a selymes, puha és egészséges hajhoz.

A keratin cisztein amino savakból áll amiket erős diszulfid hidak kötnek össze.

Úgy kell elképzelni mint egy gránátalmát. Az egész gyümölcs maga a keratin. A benne lévő piros ehető szemek a cisztein amino savak és az azokat összekötő, a gyümölcs struktúráját adó fehér részek a diszulfid hidak.

Így van ez a hajban is.

Amellett, hogy a keratin határozza meg a haj szerkezetét és egy védő rétegként is használ, diszulfid hídjainak köszönhetően a haj erejét, rugalmasságát és stabilitását is a keratin adja.

Mivel a hajunk 95%-át alkotja, így nem meglepő, hogy ennyire fontos a szerepe és ilyen drasztikus hatást képes kifejteni.

“A keratin elképesztő minden száraz, töredezett sérült hajra, kifejezetten szőkítés után” egy profi stylist véleménye a keratinról.

A legtöbbünk megfelelő mennyiségű és minőségű keratinnal, ezáltal erős és egészséges hajjal születik.

Viszont az idő előrehaladtával, a sok festés (különösen szőkítés), hajvasalás, napfény és szárítás hatására jelentősen gyengülnek a keratinban lévő diszulfid hidak.

Akár el is szakadnak. Ezáltal a hajban lévő keratin veszít a minőségéből és mennyiségéből, a hajunk sérül.

Mintha sok kicsi lyuk keletkezne a hajunk szerkezetében amik miatt hajunk elveszíti puhaságát majd rugalmasságát, és száraz illetve töredezetté válik.

Pusztán mind azért, mert a hajunk keratinja megsérült.

Ami lehet furcsán hangzik, de egy jó hír.

Mivel egyszerűen ha a hajunkban lévő keratint rendbe hozzuk, akkor hajunk tulajdonképpen magától megjavul.

Így a megfelelő mennyiségű és minőségű keratin pótlásával hajunk visszanyeri szerkezetét, rugalmasságát és erősségét amivel sokkal selymesebb, puhább és egészségesebb lesz koronánk.

Szóval ha már a hajad töredezett, száraz vagy elvékonyodott, egyszóval sérült, akkor a hajad keratinjainak pótlásával egyszerűen visszakaphatod a régi, életteli, selymesen puha, fénylő hajad.

Viszont gondolom már biztosan hallottad ezt a szöveget. Hogy a keratin így meg úgy képes helyreállítani a hajadat és satöbbi satöbbi…

Ha nem is keratinnal, akkor más termékkel kapcsolatban ami szintén nem vált be. Vagy lehet már próbáltál keratinos samponokat, maszkokat, kondícionálókat és egyik sem működött.

Nem meglepő, ugyanis a legtöbb keratinos termék egyszerűen nem működik. És ez a TheSilkyWay-re is igaz volt. 

Egy blogposztban mesélték, hogy amikor először piacra dobták a hajmaszkjukat, előtte 28 féle formulával kísérleteztek sikertelenül.

És még utána sem volt tökéletes. 

Legtöbbeknek nagyon hamar elfogyott, és volt néhány extrém sérült hajú vásárló, akiknek nem hozta meg az átütő változást.

Így ismét gondos kísérletezésbe és munkába kezdtek, mire megszületett a mai SilkyWay Hajregeneráló Maszk, a kivételes keratin-selyemfehérje-aloe vera kombinációval.

A TheSilkyWay hajmaszkja majdhogynem az egyetlen termék az egész piacon amely effektíven tudja hasznosítani a keratint egy különleges összetevőjének, a selyemfehérjének köszönhetően.

A legtöbb márka ahhoz, hogy ráírja csomagolására: “keratinos”, csupán egy kis mennyiségű, alacsony minőségű keratint alkalmaz (legtöbbször disznó körömből), semmilyen más hatóanyaggal együtt ami segítené a keratin hatékonyságát.

Mégpedig, hogy a keratin ki tudja fejteni hatását segítség kell neki.

Nem véletlen, hogy a keratinos hajkezelések sokszor extrém magas hőfokú, egyébként kifejezetten káros hajvasalást kívánnak, hogy a keratin megfelelően beépüljön a hajba.

Ezért a TheSilkyWay annó a piacon először kombinálta a keratint selyemfehérjével. Végeredményként megszületett a hajmaszk ami végre hatásosan tudta hasznosítani a keratint.

A SilkyWay fehérje terápiájában a legmagasabb minőségű Brazil Keratint Selyemfehérjével kombinálták a hajszál sérült területeinek hatékony lezárása érdekében.

A Selyemfehérje felgyorsítja a többi hajregeneráló összetevő hatását és segít a Brazil Keratinnak valóban mélyre hatolnia a hajszál szerkezetébe, hogy kifejtse egyedülálló hajregeneráló hatását.

A végeredmény: keratinos kezelés egy tégelyben.

Ez a két fehérje kombinációja élesztette újra az én szőkítés miatt sérült hajamat is. Már egy éve használom a TheSilkyWay hajmaszkját és tényleg hatásos már az első használattól kezdve.

Első használat után egyből érzed mintha kicsit lágyabb lenne a hajad. Könnyebb, rugalmasabb, simább. Csak képzelődnél?

Egy hét után már egyértelmű. Képzelődésről szó sincs. A hajad valóban rugalmasabb, erősebb és puhábbá válik. A sérült, száraz, töredezett hajszálak mintha egyre kevesebben lennének. 

Egyre bizakódóbban vizsgálva hajadat a tükörben talán elgondolkozol: végre egy termék ami valóban hat?

Három hétnyi szorgalmas TheSilkyWay Hajregeneráló Maszk használat után végleg világos. Mikor párod gyengéden végigsimítja kezét hajadon, mindketten érzitek a selymes, puha tincseket ahogyan kecsesen folynak el ujjai között. 

Ahogy megbabonázza az élettel fénylő lágy hajad, melyet minden nő vágyakozva bámul.

A keratin és selyemfehérje precíz formulája erőt és önbizalmat ad, hogy magabiztosan viseld újra magazinbaillő gyönyörű dús hajad mint egy koronát.

Emelett sokkal kezelhetőbbé és rendezettebbé is válik. Emlékszem a napi 40 perces hajápolási rutinomat képes voltam 15 perc alá beszorítani.

Ez lett az én eredményem három hét után a TheSilkyWay Hajregeneráló Maszkkal:

Azóta is használom a terméket már egy éve, semmi mellékhatással, azóta csak mégszebb a hajam.

És ne legyenek kétségeid, a maszk mindenféle hajtípusra jó, nem csak egyenesre.

Akár göndörre, hullámosra vagy még 4C-sre is:

Habár el kell áruljak egy titkot. A második hónap után, amikor kifogyott az egy tégely hajmaszk, már a Teljes Hajregeneráló Csomagot vettem.

Sokkal kedvezőbb a pénztárcának és hasonlóan magas minőségű, kötelező hajápolási termékek egészítik ki a tégely hajmaszkot.

Tudom, nehezen hihető, de onnantól kezdve mégjobb eredményeim lettek. Egyáltalán nem zsírosodik a hajam és a korpának nyoma sincs.

Ha te is ki szeretnéd próbálni a TheSilkyWay Hajregeneráló Maszkját, vagy akár taktikusan egyből az egész csomagot, akkor nincs más dolgod mint a gombra kattintva átmenni a weboldalukra és letesztelni a terméküket.

Tesztelni, ugyanis ha bármilyen okból nem volnál 100%-ig megelégedve a termékükkel, akkor 30 napig bármikor visszakérheted a pénzed. 

Így nem kerül semmibe, csak teszteled a hajmaszkot és ha nem válna be neked, semmit sem vesztesz.

De erre a garanciára a több tízezer vásárló és profi fodrászok tapasztalata szerint nincs nagy szükség. Csupán szeretnek biztosra menni a TheSilkyWay-nél.

Szóval ha szeretnél végre egy terméket, ami selymesen puhává alakítja száraz, töredezett, szálkás hajad hetek alatt … melyre mindenki elismeréssel és vágyakozva tekint … akkor kattints a gombra és rendeld meg a TheSilkyWay Hajregeneráló Maszkját!

Indulj el most a hajszépítő kalandon a Hajregeneráló Maszkunk segítségével!

Bár a legjobb időpont tegnap lett volna, a második legjobb időpont most van.

Ne habozz, rendeld meg ma még termékeinket, és fedezd fel a puha és selymes haj varázsát, amit mindig is szerettél volna! 

FIGYELMEZTETÉS: A Hajregeneráló Maszkunk hatékonysága miatt nagyon népszerűvé vált és gyorsan elfogy, amikor új készlet érkezik.


Erősen javasoljuk, hogy rendelj többet, ha lehetséges, hogy mindig legyen elég maszk a rendelkezésedre, és ne maradj le a hajregeneráció jótékony hatásairól.

✔️ 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Vélemények a vásárlóinktól:

Kovács Viktória
  • Ellenőrzött vásárló

Szőkített a hajam ( feketéből lett szőke ) 100 százalékosan meg vagyok elégedve a hajpakolással! Gyönyörű fényes a hajam, csillog , és megerősödött a használat alatt. Mindig ezt használom, nem cserélném le másra ! :)

Szabó Emese
  • Ellenőrzött vásárló

Lassan 1 hónapja használom hetente egyszer. Törölközőszáraz hajon fél órán át hagyom, hogy kifejtse hatását a hajvégeken. Szárítás után extrém puha és szép fényes a hajam, és a legjobb hogy tartós is az eredmény 😊

Molnár Zsófia
  • Ellenőrzött vásárló

Nagyon kíváncsi voltam a termékre ,mert már ezer féle dolgot kipróbáltam a szőkített hajamra de ilyen egészséges még soha nem volt. Nagyon puha ,fényes és szemmel láthatóan jobb az állapota már az első használat után!

Nagy Eszter
  • Ellenőrzött vásárló

Elsőre el se akartam hinni, hogy mekkora a változás! Mintha egy keratin kezelésen vettem volna részt, csak otthon és jóval olcsóbban 😁😁 Tényleg minden ígéretét beváltja!❤️

Horváth Liliána
  • Ellenőrzött vásárló

Egyik terméktől sem lesz ennyire puha, lágy, selymes, fényes a hajam mint ettől! Tapasztalatból írom, hiszen tényleg mindent kipróbáltam már a festéstől és a vasalástól sérült hajamra. Szerintem a kép magáért beszél, csajok ez tényleg egy csodaszer!!

Tóth Dalma
  • Ellenőrzött vásárló

Nagyon jó hajpakolás maximálisan elégedett vagyok vele nagyon hidratálja a hajamat mióta használom nem is töredezik a hajam tőlem 5 csillagot kapott 😊 köszönöm Silkyway!

Javasoljuk:

4.8-as értékelés 3000+ vásárlótól

  • Láthatóan selymes, puha és egészségesebb haj már az ELSŐ használat után

  • Hosszútávú védelmet biztosít a haj számára

  • Táplálja és megújítja a gyenge, sérült hajat

✔️ 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hurry up! Sale ends once the timer hits zero

00Days
00Hrs
00Mins
00Secs